Ewa Farna Syn / Ewa Farna Porodila Syna Artuse Ktere Dalsi Zeny Se Staly Mamou Pred 30

Nyní se ale zdá že bylo vše jinak. Zpěvačka Ewa Farna porodila svému muži Martinu Chobotovi prvního potomka.


Ewa Farna Porodila Syna Artuse Ktere Dalsi Zeny Se Staly Mamou Pred 30

Daří se jí v práci a s manželem Martinem Chobotem vychovává dvouletého syna Artura.

Ewa farna syn. Ewa Farna ukázala rozkošnou fotku dvouletého syna Artuše. Music video by Ewa Farna performing Bozi mlejny melou. Jelikož si zpěvačka Ewa Farna 28 své soukromí bedlivě střeží málokdo by si uvědomil že jejímu synáčkovi jsou již dva roky.

Na sociálních sítích sdílela výjimečně jeho snímek na kterém drží i malou kytaru. Zpěvačka promluvila také o tom jak se jí daří skloubit kariéru a mateřství. Ewa Farna 26 se svěřila s tím proč se s manželem Martinem Chobotem 31 rozhodli neukazovat na sociálních sítích tvář jejich syna Artura.

To byla možná trochu nadsázka každopádně Ewa je sebevědomá žena která ví co chce sdílet se světem. Zpěvačka Ewa Farna 28 se pochlubila rozkošným synem Arturem 2 který roste jako z vody. Celý táta chlubí se.

Spíše naopak pilně koncertuje a navštěvuje jedno město za druhým. Zpěvačka Ewa Farna 26 si po porodu synka Artura 6 měsíců rozhodně nenaordinovala mateřskou dovolenou. Okamžitě ji zaplavila vlna gratulací a.

Ewa Farna je prý s rozhodnutím svého manžela Martina Chobota smířená a vyjádřila mu podporu. Skloubit roli matky a pracovní závazky se daří Ewě skvěle má to ale i své stinné stránky. Jediné co můžete spatřit jsou jeho záda.

A promluvila o tragédii. Instagram Ewa Farna archiv S Martinem jsou sehraná dvojice. Chlapečka podle všeho vozí s sebou a tak její hlasivky zřejmě dostávají pořádně.

Zpěvačka Ewa Farna snad už ani nemůže být šťastnější. Za sebe přidávám že to že se můj muž takto rozhodnul naprosto respektuju a budu i nadále při něm stát. Svoje soukromí si střeží a je v tom dobrá asi tak stejně jako ve zpěvu.

Že čas nezastavitelně letí dokázala zpěvačka snímkem na němž syna zvěčnila a výjimečně fotku zveřejnila na svém instagramovém profilu. Syn dostal královské jméno. Může za to fakt že mu šéfovala jeho vlastní žena.

Mladá česko-polská zpěvačka Ewa Farna 25 se v pondělí večer postarala o pořádný rozruch když s pomocí písně oznámila že s manželem Martinem Chobotem 30 čekají své první miminko. Výchova syna se změnila v peklo. Když se Ewa Farna před čtyřmi lety za svého kytaristu provdala zdálo se že na rozdíl od jiných oni našli recept na to jak spolu být téměř nepřetržitě a přitom si nezačít lézt na nervy.

Ewa Farna je pyšnou maminkou malého Artura. Proto všechny překvapilo když fanouškům ukázala. Bude to dcera nebo syn.

Ewa Farna je pyšnou maminkou tříměsíčního Artura. Teď jim však nabídla exkluzivní pohled na to jak dvouletý chlapeček vyrostl a láskyplné reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Artur Chobot roste jako z vody.

Farna od začátku. Zpěvačka Ewa Farna si své soukromí přísně střeží a syna Artuše ukazuje fanouškům minimálně. Ewa Farna ukázala syna.

Ewa Farna na pokraji sil. Je to celý tatínek Martin Chobot 32 potvrdila sama zpěvačka. Ewa Farna zůstala bez manžela.

Ewa Farna po dlouhé době ukázala syna. Zpěvačka Ewa Farna si své soukromí přísně střeží a syna Artuše ukazuje fanouškům minimálně. Společně se svým manželem Martinem Chobotem si ale zpěvačka nedala pomalu žádnou pauzu od práce.

C 2008 Universal Music sroEwaFarna Bozimlejnymelou Vevo Pop OfficialMusicVideo. Zpěvačka Ewa Farna si zakládá na tom aby její nejbližší byli pečlivě chráněni. Zpěvačka Ewa Farna snad už ani nemůže být šťastnější.

Jsou to již více než dva roky co. Vyčerpaná Ewa Farna. Se šťastnou novinkou se Ewa pochlubila na svém Instagramu.

Martin Chobot se kterým vychovává syna Artura se po dvanácti letech rozhodl že opustí její kapelu díky níž se před lety seznámili. Oblíbená zpěvačka zveřejnila prohlášení svého. Skloubit roli matky a pracovní závazky se daří Ewě skvěle má to ale i své stinné stránky.

Jen co Ewa Farna odehrála svůj poslední koncert první části turné Málo se známe zamířila do porodnice. Toho ale mladí manželé záměrně neukazují na sociálních sítích. Ewa Farna prozradila pohlaví dítěte.

Teď jim však nabídla exkluzivní pohled na to jak dvouletý chlapeček vyrostl a láskyplné reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. Společně se svým manželem Martinem Chobotem si ale zpěvačka nedala pomalu žádnou pauzu od práce. Děkuju lásko za nádherné společné roky na pódiu svěřila se hvězda se svými pocity v příspěvku na Instagramu.

Oblíbená zpěvačka porodila syna. Daří se jí v práci a s manželem Martinem Chobotem vychovává dvouletého syna Artura. Ve vzkazu který prostřednictvím své ženy poslal fanouškům přiznal že ztratil chuť koncertovat.

Toho ale mladí manželé záměrně.


Roste Jako Z Vody Ewa Farna Ukazala Syna Artura A Popsala Jak Si Uziva Prazdniny Zivotvcesku Cz


Syn Ewy Farnej Ma Juz Ponad Rok Gwiazda Pokazala Nowe Zdjecie Z Arturem


Spravna Maminka Ewa Farna Ukazala Jak Jeji 10mesicni Syn Dovadi S Kytarou Extra Cz


Ewa Farna Pozuje Z Synkiem Jak Wyglada Artur Nowe Zdjecie


Ewa Farna Konecne Porodila Syn Ma Hodne Vlasu A Jmeno Po Slavnem Krali Expres Cz


Ewa Farna Pochwalila Sie Nowym Zdjeciem Syna Chlopiec Ma Muzyke We Krwi Jak Tata


Ewa Farna Pokazala Jak Pracuje Z Synem Ale On Juz Duzy Kozaczek


Ewa Farna Ukazala Syna Artura Cely Tata A Roste Jako Z Vody Blesk Cz


Spravna Maminka Ewa Farna Ukazala Jak Jeji 10mesicni Syn Dovadi S Kytarou Extra Cz


Ewa Farna Ukazala Syna Artura Cely Tata A Roste Jako Z Vody Blesk Cz


Ewa Farna Dala Synovi Zvlastni Jmeno Co Ho Poji S Meghan A Harrym Blesk Cz


Ewa Farna Ukazala Syna Vzala Ho Na Misto Obrovske Tragedie Blesk Cz


Ewa Farna Porodila Je To Kluk Dostal Jmeno Slavneho Krale Blesk Cz


Pohoda A Klid U Vanocniho Stromecku Takhle Si Ewa Farna Uziva Svatky S Manzelem A Synem Super Cz


Ewa Farna Se Uz Neudrzela Pohled Na Syna 5 Mesicu Ji Dohnal K Slzam Smutku Extra Cz


Ewa Farna Ma Opravdu Krasneho Syna Extra Cz


Ewa Farna Porodila Je To Kluk Dostal Jmeno Slavneho Krale Blesk Cz


Ewa Farna Ukazala Syna Artura Cely Tata A Roste Jako Z Vody Blesk Cz


Ewa Farna Urodzila Zdradzila Jak Ma Na Imie Jej Syn Jestesmy Zdrowi I Szczesliwi

LihatTutupKomentar